Je geboorte in kaart

Eveline van der Harst

Je geboorte in kaart

Steeds meer kindercoaches gaan zich verdiepen in het geboorte verhaal. De manier hoe je ter wereld bent gekomen en wat er vlak na de geboorte met je is gebeurd, heeft namelijk een grote invloed op de manier hoe je in het leven staat en hoe je reageert op bepaalde situaties.
Voor ouders is het in kaart brengen van de geboorte van hun kind heel waardevol, omdat je begrip krijgt voor bepaalde gedragingen van je kind.

In kaart brengen

Na een intensieve training mag ik gebruik maken van het kaartspel “Je geboorte in kaart.” Aan de hand van dit kaartspel kunnen wij de geboorte van uw kind in kaart brengen en krijgt u hier uitleg over. Na de workshop gaat u naar huis met een hele andere kijk op het gedrag van uw kind en zal u veel meer begrip voor hebben. Dit is de sleutel naar verbetering van het gedrag en de band tussen u en uw kind.

Workshop

Bij een individueel coachtraject is het in kaart brengen van de geboorte standaard geïntegreerd in het coachtraject, maar vanaf nu kunt u ook een losse workshop boeken. In 1 middag of avond brengen wij de geboorte van uw kind in kaart en krijgt u waardevolle inzichten. Na afloop ontvangt u binnen 5 werkdagen een volledig verslag van deze workshop, zodat u alle informatie op een later moment nogmaals terug kunt lezen.