Zeemeermin zwemmen2017-12-11T13:23:07+00:00

Zeemeermin zwemmen

Eveline van der Harst

Zelfbeeld verbeteren

Uw kind heeft een laag zelfbeeld. Hij zij denkt dat een ander beter is, laat ontzettend over zich heen lopen en heeft hier zelf veel last van.

Een weerbaarheidstraining is dan een goede oplossing om uw kind een steuntje in de rug te geven en het inzicht te geven wat hijzij allemaal kan. Zo’n weerbaarheidstraining is vaak leuk en gezellig in kleine groepjes. Toch kan dit voor uw kind weer een drempel zijn. “Waarom moet ik extra naar “school”? Andere kinderen gaan nu lekker spelen en sporten en ik moet naar die training.”U wilt uw kind niet dwingen en dus laat u het er maar bij zitten. De situatie wordt er echter niet beter op.

Als kindercoach heb ik deze tweestrijd tussen ouders ervaren en dit heeft mij op het idee gebracht om een weerbaarheidstraining te ontwikkelen die alleen maar leuk is.Ik heb de nieuwste trend uit het zwembad gebruikt om hiermee een mooie training te ontwikkelen voor onzekere kinderen.Terwijl uw kind leert zwemmen als een zeemeermin zeemeerman, werken wij stap voor stap toe naar meer zelfvertrouwen.

In de training komen de volgende dingen aan bod:

  • De zwemtechnieken met staart.
  • Grenzen aangeven.
  • Inzicht en begrip in eigen karakter en dat van een ander.
  • Het inzetten van een positieve mindset bij uitdagende dingen.
  • Omgaan met negatief gedrag van een anderNa 8 lessen heeft uw kind meer inzicht in zichzelf en zijn/haar kwaliteiten, uw kind zal meer zelfvertrouwen hebben en bovendien heeft uw kind genoten van de tijd die hij/zij als meerminmeer of zeemeerman in het water door mocht brengen. Deze training is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met tenminste een B diploma.