Ervaringen

Lees hier ervaringen van ouders

Ervaringen

Mijn dochter had geen zelfvertrouwen. Ik heb Harstikke Kindercoaching ( Eveline van der Harst ) aangesproken. Die heeft haar zelfvertrouwen terug gegeven. Ook heeft ze haar geholpen met haar theorie en praktijk examen van haar scooter. Eveline weet hoe ze moet uitleggen om het haar beter te laten snappen.Het gaat nu super goed met mijn dochter. Ze heeft met hulp van Eveline haar scooterrijbewijs gehaald.Op school gaat het nu ook stukken beter. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft, Harstikke Kindercoaching aanbevelen !

Mijn dochter was ontzettend bang om toetsen te maken en ging met buikpijn naar school. Dankzij de hulp van Eveline heeft zij weer vertrouwen in zichzelf. De rust die Eveline uitstraalt en het enthousiasme in haar werk, heeft ervoor gezorgd dat ze met plezier naar de coaching ging. Dankzij Eveline heeft mijn dochter nu de nodige handvatten voor haar schoolwerk. Als er toetsen aankomen is ze niet meer zo bang. Haar schoolresultaten zijn verbeterd en wij hebben onze dochter weer terug. Het is weer een vrolijk en bevlogen meisje.

Eveline heeft de afgelopen 3 jaren mijn kinderen huiswerkbegeleiding gegeven. Met veel plezier gaan ze naar haar toe. Ze hebben meer zelfvertrouwen en plezier in het leren gekregen. Ze heeft met uiterste betrokkenheid geholpen om ze op niveau. Eveline beschikt over een groot empathisch vermogen en kan hierdoor de kinderen goed inschatten. Wat je ziet, is dat zij met een kind een vertrouwensband weet op te bouwen. (groep 3- tm groep 8)

Mijn twee dochters van 14 en 12 jaar hadden bijles bij Eveline. Ze gingen altijd met plezier. Eveline gaf hen altijd met veel liefde en veel enthousiasme les. Op aanvraag gaf ze hen ook extra huiswerk. We zijn blij dat we Eveline tegengekomen zijn.

Wij mogen al 4 jaar gebruik maken van de kwaliteiten van Eveline’s huiswerkbegeleiding en dat met veel plezier. Eveline is betrouwbaar, geduldig, heeft erg veel humor en verplaatst en verdiept zich in onze kleinzoon. Wij hebben veel vertrouwen in Eveline. Belangrijk voor ons is dat onze kleinzoon kan het erg goed met Eveline kan vinden.