Leerondersteuning

Eveline van der Harst

Vol vertrouwen naar school

Naast kindercoaching bied ik ook leerondersteuning aan. Op het niveau van het kind wordt gewerkt aan de schoolvaardigheden en het zelfvertrouwen door middel van succeservaringen.

Bijles en school

Soms heeft een kind een extra steuntje in de rug nodig. Door de steeds groter wordende klassen krijgt het kind soms niet meer de aandacht die het nodig heeft. Als leerkracht heb ik 16 jaar ervaringen opgedaan in de groepen 3 t m 8. Ik heb alle middelen om uw kind extra te begeleiden in de lesstof van school. Tijdens de lessen behandelen we de lesstof op niveau en werken we aan het zelfvertrouwen. Dit kan in de vorm van Cito-training of in extra begeleiding voor verschillende schoolvakken. Cito training en bijlessen kunnen op afspraak worden gemaakt.

Huiswerkbegeleiding

Zit uw kind op de middelbare school en heeft het hulp nodig bij het maken en leren van het huiswerk, dan bied ik huiswerkbegeleiding aan. Uw kind kan in een rustige omgeving werken aan zijn haar huiswerk en wordt begeleid bij vraagstukken, als dit even nodig is. Daarbij help ik uw kind plannen en ondersteun ik hen bij het vinden van de juiste leer strategie├źn bij verschillende vakken.